Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine era copilul de 16 ani care a murit într-un teribil accident rutier

Cine era copilul de 16 ani care a murit într-un teribil accident rutier

 Cine era copilul de 16 ani care a murit într-un teribil accident rutier
11 Feb 2018   •   00:41

Adolescentul în vârstă de 16 ani, care şi-a pierdut viaţa în accidentul petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Ciumbrud, era preşedintele Consiliului Elevilor de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Reamintim că maşina în care se afla, alături de tatăl său şi încă un bărbat, s-a răsturnat, pe drumul dintre Aiud şi Ciumbrud, peste o ţeavă de gaz, pe care a rupt-o. Din cauza defecţiunii, patru localităţi au rămas fără gaz, scrie alba24.ro.

Ministerul Apărării Naționale a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a instituției.

"Rămas bun, Cosmin!

Elevul fruntaș Cosmin-Eusebiu Raț, din clasa a X-a la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”, aflându-se în vacanța intersemestrială, a decedat în urma unui accident rutier produs noaptea trecută în localitatea Ciumbrud.

Cosmin era președinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat și devotat atribuțiilor acestei funcții. Se bucura de admirația și respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg și adevărat camarad.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă regretul pentru greaua pierdere.

Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în Oastea străjerilor cerești!", se arată în mesaj.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close