Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine este bărbatul care a transmis live pe Facebook accidentul din Olt. „Accelera şi am intrat pe live să vadă și poliția”

Cine este bărbatul care a transmis live pe Facebook accidentul din Olt. „Accelera şi am intrat pe live să vadă și poliția”

Cine este bărbatul care a transmis live pe Facebook accidentul din Olt. „Accelera şi am intrat pe live să vadă și poliția”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
30 Iun 2018   •   16:41

Pasagerul din maşina care a provocat accidentul rutier mortal, de vineri seara de la Slătioara, spune că a transmis evenimentul live pe Facebook pentru a vedea autorităţile că şoferul era băut.

Cătălin Şindilă a fugit din spital şi susţine că el şi soţia sa au fost luaţi la ocazie de bărbatul care acum este reţinut de poliţişti.

„Accelera în viteză şi cum am văzut am intrat pe live că la noi aici la intersecţie mai stă poliţie şi poate să îl oprească imediat. Eu i-am zis «mergi uşor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soţia. Ea era în spate”, spune Cătălin Şindilă, bărbatul care a transmis pe Facebook întreg accidentul

Șoferul care a provocat accidentul a fost reținut pentru 24 de ore și se află sub pază la Spitalul Județean din Slatina.

Cătălin Adrian Sindilă a intrat pe contrasens cu autoturismul său cu volan pe dreapta și a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar. Două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului, potrivit realitateadecraiova.net

×
Subiecte în articol: accident Olt Facebook live
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close