Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă odioasă în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost ucis, tranșat și aruncat într-un pârâu

Crimă odioasă în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost ucis, tranșat și aruncat într-un pârâu

Crimă odioasă în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost ucis, tranșat și aruncat într-un pârâu
24 Mai 2018   •   13:45

Crimă odioasă într-o comună din Bistrița.

Bistriteanul.ro informează că o crimă oribilă a avut loc în comuna Zagra din Bistrița-Năsăud. Totul s-a petrecut în luna iulie a anului trecut, iar cauza principală a crimei pare să fi fost consumul excesiv de alcool. Victima a mers acasă la cei doi soți, acolo unde aceștia, împreună cu un alt bărbat, l-au bătut până la moarte, după care au adormit. Dimineață, ieșiți fiind din starea de ebrietate în care se aflaseră cu o seară în urmă și văzându-l mort pe bărbat, aceștia l-au decapitat și secționat, după care i-au aruncat rămășițele într-un pârâu. 

„În cursul lunii iulie, 2017, într-o locuință de pe raza localității Alunișul, cei doi bărbați, împreună cu femeia, l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe bărbatul de 40 de ani după ce, în prealabil, consumaseră băuturi alcoolice împreună. A doua zi, cei trei au constatat faptul că bărbatul de 40 de ani a decedat, motiv pentru care au secționat cadavrul și l-au aruncat într-un pârâu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Cel care a făcut descoperirea macabră a crimei este un localnic din Zagra. Bărbatul a găsit craniul victimei în timp ce se ocupa de agricultură și a sesizat autoritățile. 

Ieri seară, polițiștii au reușit să-i rețină pe făptași, mai informează sursa citată. Aceștia și-au recunoscut vina. Asupra lor mai există acuzații de omor și profanare de morminte. 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close