Antena 3 CNN Actualitate Locale Cruzime greu de imaginat. O asistentă medicală este acuzată că își ține fiica legată cu lanțuri în curte

Cruzime greu de imaginat. O asistentă medicală este acuzată că își ține fiica legată cu lanțuri în curte

Cruzime greu de imaginat. O asistentă medicală este acuzată că își ține fiica legată cu lanțuri în curte
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Apr 2016   •   08:49

Imagini de o cruzime greu de imaginat au fost surprise într-o localitate de lângă Târgu Jiu. O femeie, asistentă medicală, îşi ţine fiica în vârstă de 23 de ani, cu handicap, legată cu lanţul în curte şi acoperită cu o pătură.

Vecinii au filmat-o pe fată si au anunţat autorităţile încă de anul trecut, dar nimeni nu a făcut nimic până acum. Mama fetei susţine că totul este o înscenare pusă la cale de vecini.

Oamenii spun că tânăra de 23 de ani este lăsată singură cu orele în curte şi este agresată de mama ei adpotivă.

Vecinii susţin că au făcut sesizări încă de anul trecut, dar până în acest moment autorităţile nu au luat nicio măsură.

Şi femeia în grija căreia este lăsată uneori fata are acelaşi comportamnet, spun oamenii. Mama adoptivă a fetei susţine însă că totul este o înscenare pusă la cale de vecini.

Un asistent social a mers să vadă în ce condiţii este ţinută fata de 23 de ani, iar reprezentanţii DGASPC susţin că au început o anchetă. Până când autorităţile se vor lămuri însă, fata va locui în aceeaşi casă şi va fi nevoită să suporte în continuare abuzurile la care este supusă.

 

×
Subiecte în articol: asistenta tanara handicap lanturi
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close