x close

Fii alături de noi!

Culmea naivităţii! O polițistă din Focşani a fost păcălită prin metoda accidentul

de 13 Feb 2016   •   23:01
Culmea naivităţii!  O polițistă din Focşani a fost păcălită prin metoda accidentul 16
Foto: Pixabay.com


Oamenii obişnuiţi au căzut rând pe rând victime escrocilor prin metoda accidentul, dar nimeni nu s-ar fi aşteptat ca şi un reprezentant al legii să fie atât de naiv.

O poliţistă din Focşani, în vârstă de 51 de ani, a intrat şi ea în rândul păcăliţilor. Femeia, soţie de jandarm, a fost sunată, în noaptea de joi spre vineri, de către un bărbat care i s-a prezentat a fi avocatul soţului ei şi care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie.

Presupusul avocat i-a solicitat să-i trimită de urgenţă 6000 de euro, printr-un taximetrist, la Brăila, bani pe care să-i folosească în rezolvarea problemei. Poliţista s-a scuzat că nu are decât 20.000 de lei în casă, bani pe care i-a expediat aşa cum i s-a cerut.

Falsul avocat i-a dat apoi întâlnire la Parchetul din Focşani, unde, evident că nu s-a prezentat. Atunci a înţeles poliţista că a fost păcălită şi a sunat la 112, scrie Adevărul.


poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati