Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum şi-a înscenat moartea un infractor notoriu din Vrancea ca să scape de puşcărie. Mama i-a fost complice la fals

Cum şi-a înscenat moartea un infractor notoriu din Vrancea ca să scape de puşcărie. Mama i-a fost complice la fals

Cum şi-a înscenat moartea un infractor notoriu din Vrancea ca să scape de puşcărie. Mama i-a fost complice la fals
27 Iun 2016   •   19:44

Cristinel Viorel Ibriş, în vârstă de 30 de ani, este un individ cu state vechi în ale infracţiunilor. În anul 2010 era cunoscut în Vrancea pentru cele peste 100 de infracţiuni rutiere, dar între timp a devenit specialist şi în altfel de fapte penale, scrie Adevarul.

Anul trecut, Ibriş a fost condamnat la şase ani de închisoare, după ce a falsificat adeverinţe de salariat, cu ajutorul cărora, prin diverşi complici, a achiziţionat bunuri electrocasnice. Cum sentinţa nu era definitivă, el a gândit că dacă îşi va înscena moartea va scăpa de puşcărie, mai ales că îl aştepta un "bonus" de peste 800 de zile, în urma unei vechi condamnări pentru care fusese eliberat condiţionat.

Vrânceanul a falsificat ştampile, pe care le-a aplicat pe un act de deces. În baza actului, Ibriş şi-a trimis mama la Evidenţa Populaţiei, care i-a eliberat un act cu care femeia s-a prezentat la instanţă, unde se judeca în apel procesul tânărului. În faţa "evidenţei", magistraţii au fost nevoiţi să înceteze procesul.

Cu toate acestea, poliţiştii au avut suspiciuni că lucrurile nu sunt chiar curate, astfel că l-au prins pe Ibriş şi l-au băgat după gratii.

×
Subiecte în articol: Vrancea infractor inscenare moarte
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close