Antena 3 CNN Actualitate Locale Directorul unui muzeu, demis după ce a fost filmat băut chiar în biroul său - VIDEO

Directorul unui muzeu, demis după ce a fost filmat băut chiar în biroul său - VIDEO

Directorul unui muzeu, demis după ce a fost filmat băut chiar în biroul său - VIDEO
de M.Z.    |    16 Ian 2017   •   19:33

UPDATE 19.33 - Directorul interimar al Muzeului de Etnografie şi Artă Populară din municipiul Baia Mare, prof. dr. Ilie Gherheş, a fost schimbat din funcţie, a anunţat luni seara, pe pagina sa de socializare, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, potrivit agerpres.ro.

Directorul interimar al Muzeului de Etnografie şi Artă Populară a fost filmat cu telefonul mobil în cursul săptămâni trecute, de o angajată, în timp ce era în stare avansată de ebrietate în biroul din instituţie. Angajata a făcut publică înregistrarea. 

”Conducere nouă la Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din Baia Mare. În urma controlului efectuat de către reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Maramureş la finalul săptămânii trecute (în urma unei sesizări) la Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din Baia Mare, instituţie aflată în subordinea CJ Maramureş, şi a comportamentului neadecvat al conducerii interimare a instituţiei, am luat azi măsura întreruperii mandatului de director interimar pentru domnul Gherheş Ilie. Alături de colegii din conducerea executivă am numit un nou director interimar (până la organizarea concursului): doamna Monica Mare, care nu va avea în următoarele săptămâni o misiune uşoară (...). Am considerat oportun să aducem în fruntea instituţiei o persoană din afară şi care să poată să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă”, a precizat Gabriel Zetea, în motivarea deciziei luate. 

----------------------------

Știrea inițială 16.41

Directorul Muzeului de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare, Ilie Gherheş, a fost filmat în biroul său în timp ce se afla în stare de ebrietate avansată și, mai mult, îi mai cerea alcool unei angajate, potrivit 2mnews.ro.

În afara imaginilor, există și declaraţia lui Gherheş: „M-am îmbătat”.

Ilie Gherheş (55 de ani) este doctor în istorie şi cadru didactic (lector universitar) la Facultatea de Ştiinţe Psiho-Socio-Umane – Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad, filiala Baia Mare. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close