x close

Fii alături de noi!

Chirurgul Constantin Ploscaru, care i-a tăiat gâtul unui coleg cu bisturiul, în arest la domiciliu

de M.Z.   •   19 Ian 2016   •   00:53
Chirurgul Constantin Ploscaru, care i-a tăiat gâtul unui coleg cu bisturiul, în arest la domiciliu 418
Foto: Facebook
 
Procurorii au contestat decizia, contestaţia urmând să fie soluţionată de Curtea de Apel Piteşti.
 
Sâmbătă, între "Constantin Ploscaru şi persoana vătămată B.E. (ambii medici chirurgi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea) a avut loc un conflict spontan în blocul operator-chirugie, moment în care inculpatul Ploscaru Constantin, având în mână un bisturiu, i-a produs victimei o plagă în regiunea cervicală antero-laterală stânga, cauzându-i secţiunea muşchiului sterno-cleido-mastoidian şi leziune jugulară externă", potrivit comunicatului de presă transmi de ICCJ.
 
În urma agresiunii, persoana vătămată a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, iar leziunile suferite necesită pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri.
 
Bisturiul cu care chirurgul Constantin Ploscaru l-a atacat pe colegul său a trecut pe lângă artera carotidă, rănindu-l pe acesta.
 
 
Potrivit blogului său de campanie din 2012, Constantin Ploscaru a candidat pe listele PRM pentru un loc în Camera Deputaţilor. Sloganurile sale de campanie au fost "Eu tai în carne vie corupţia şi minciuna" şi "Vreau să fiu un medic pentru Sănătatea Economică şi Morală a Vâlcii!".
 
Tot pe blogul său de campanie, medicul şi-a făcut şi o scurtă prezentare, afirmând că este "creştin-ortodox convins". "Iubeşte pe aproapele tău ca pe tine însuţi", scria medicul despre convingerile sale.
 
În alegerile din 2012, Constantin Ploscaru s-a situat pe penultimul loc în colegiul din Vâlcea în care a candidat, obţinând doar 523 de voturi.
 
poza

Actualitate

Accident grav pe DN1: Zece persoane rănite, între care patru copii

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc, vineri seară, pe DN 1, la Bănești, zece persoane, între care patru minori, care au fost rănite ușor, primind îngrijiri la...

26 Aug 2016  •  23:19

poza

Show

Miliardarul Richard Branson a fost la un pas de moarte. „Viața mi-a trecut prin fața ochilor”

Celebrul miliardar Richard Branson, patronul companiei aeriene Virgin Air, a dezvăluit, recent, că a fost la un pas de moarte. Branson a suferit un grav accident cu bicicleta., informează...

26 Aug 2016  •  17:19

sati