x close

Fii alături de noi!

Chirurgul Constantin Ploscaru, care i-a tăiat gâtul unui coleg cu bisturiul, în arest la domiciliu

de M.Z.   •   19 Ian 2016   •   00:53
Chirurgul Constantin Ploscaru, care i-a tăiat gâtul unui coleg cu bisturiul, în arest la domiciliu 418
Foto: Facebook
 
Procurorii au contestat decizia, contestaţia urmând să fie soluţionată de Curtea de Apel Piteşti.
 
Sâmbătă, între "Constantin Ploscaru şi persoana vătămată B.E. (ambii medici chirurgi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea) a avut loc un conflict spontan în blocul operator-chirugie, moment în care inculpatul Ploscaru Constantin, având în mână un bisturiu, i-a produs victimei o plagă în regiunea cervicală antero-laterală stânga, cauzându-i secţiunea muşchiului sterno-cleido-mastoidian şi leziune jugulară externă", potrivit comunicatului de presă transmi de ICCJ.
 
În urma agresiunii, persoana vătămată a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, iar leziunile suferite necesită pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri.
 
Bisturiul cu care chirurgul Constantin Ploscaru l-a atacat pe colegul său a trecut pe lângă artera carotidă, rănindu-l pe acesta.
 
 
Potrivit blogului său de campanie din 2012, Constantin Ploscaru a candidat pe listele PRM pentru un loc în Camera Deputaţilor. Sloganurile sale de campanie au fost "Eu tai în carne vie corupţia şi minciuna" şi "Vreau să fiu un medic pentru Sănătatea Economică şi Morală a Vâlcii!".
 
Tot pe blogul său de campanie, medicul şi-a făcut şi o scurtă prezentare, afirmând că este "creştin-ortodox convins". "Iubeşte pe aproapele tău ca pe tine însuţi", scria medicul despre convingerile sale.
 
În alegerile din 2012, Constantin Ploscaru s-a situat pe penultimul loc în colegiul din Vâlcea în care a candidat, obţinând doar 523 de voturi.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati