x close

Fii alături de noi!

Doctorița condamnată pentru ucidere se întoarce la spital

de 20 Ian 2016   •   19:05
Doctorița condamnată pentru ucidere se întoarce la spital 16
Foto: Pixabay
 Medicul Liliana Puiu Crăciun, condamnată în anul 2014 la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, se întoarce la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgu-Jiu. Doctorița a fost suspendată timp de un an, iar în prezent a solicitat unității medicale să fie reintegrată în sistem. Aceasta ar fi cerut deja aviz de liberă practică de la Colegiul Medicilor Gorj, iar de la sfârșitul lunii ianuarie își va relua atribuțiile.


Doctorița suspendată timp de un an poate să revină la serviciu numai în cazul în care deține avizul anual de liberă practică de la Colegiul Medicilor, iar pentru acest lucru trebuie să dovedească faptul că, deși a lipsit de la muncă, a avut parte de instruire continuă. Liliana Puiu Crăciun a fost primul doctor din Gorj care a rămas fără drept de practică în urma unei sentințe.

Liliana Puiu Crăciun a fost condamnată definitiv în anul în 2014 la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost acuzată că a ucis o tânără, în urma unei injecţii efectuate în spate.

Mai multe detalii pe Imapctingorj.com.


poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati