Antena 3 CNN Actualitate Locale Dorel nu doarme niciodată. Ce indicator rutier a fost montat în centrul Craiovei

Dorel nu doarme niciodată. Ce indicator rutier a fost montat în centrul Craiovei

Dorel nu doarme niciodată. Ce indicator rutier a fost montat în centrul Craiovei
Sursa foto: Foto: Facebook
02 Mar 2016   •   18:33

Pe principala arteră rutieră a Craiovei - Calea București, lângă linia de tramvai a fost montat indicatorul "Atenție, trece trenul!", deși acesta ar trebui întâlnit înaintea unei treceri la nivel cu o cale ferată fără bariere, pentru avertizarea conducătorului auto că este obligat să oprească și să se asigure că nu circulă niciun tren, scrie Agerpres.

Indicatorul a fost fotografiat de câțiva șoferi care au postat pe rețelele de socializare imaginea însoțită de comentarii precum "Atenție!!! Vine trenul pe Calea București! Râsu', plânsu".

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, în locul indicatorului de avertizare a întâlnirii unei căi ferate ar fi trebuit montat un indicator "Atenție, trece tramvaiul!", însă "Dorel lucrează, iar munca lui se vede".

"Dorel lucrează! Munca lui se vede! Semnele de circulație au fost montate în oraș în cadrul proiectului finanțat cu fonduri europene prin care a fost reabilitată și Calea București. Proiectul însă nu a fost recepționat până în acest moment de către Primăria Craiova. În locul indicatorului de avertizare a căii ferate, trebuia să fie montat un indicator 'Atenție, trece tramvaiul!'. Dar, probabil, cineva priceput, între ghilimele, a confundat trenul cu tramvaiul. A fost trimisă o echipă să schimbe indicatorul", a declarat presei purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Ionuț Pîrvulescu.

×
Subiecte în articol: Craiova Dorel tren
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close