Antena 3 CNN Actualitate Locale Dramatic! Un copil de 13 ani este căutat cu disperare, după ce a dispărut în apele Dunării de 24 de ore

Dramatic! Un copil de 13 ani este căutat cu disperare, după ce a dispărut în apele Dunării de 24 de ore

Dramatic! Un copil de 13 ani este căutat cu disperare, după ce a dispărut în apele Dunării de 24 de ore
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Iun 2016   •   16:35

De aproape 24 de ore, un băiat de 13 ani din Tulcea este dispărut în apele Dunării. Niculaie a încercat să scoată o minge din apă, dar a căzut pradă curenţilor puternici.

Fratele lui a fost la un pas să piară şi el. A sărit să-l salveze pe Nicu, însă curenţii au fost cât pe ce să-l tragă la fundul apei. Un pescar l-a scos la mal. Câteva minute mai târziu, pompierii au pornit în căutarea fratelui, dar nici până acum, nu au reuşit să-i dea de urmă.

De pe mal, cu privirea, tatăl caută orice urmă care ar putea să-l ajute să-şi găsească fiul. În larg, cu o barcă, pompierii scotocesc neîncetat Dunărea. De Nicu însă, nicio urmă, de aproape 24 de ore.

Ca niciodată, ieri, Nicu, plecase cu fratele lui mai mare şi cu alţi doi prieteni, cu o căruţă, din satul învecinat, Cerna, la Dunăre. Nu ar fi vrut să se scalde, ci să pescuiască. Băiatul de 13 ani însă ar fi ales să se joace cu mingea.

Erau aici pe mal şi s-au dus şi s-au. unul, am înţeles, se juca cu mingea. Şi s-a dus, i-a dat cu mâna la minge, undeva la o adâncime de vreo trei metri avea de la mal şi deodată s-a dus la fund.

Fratele de 16 ani a fost cel care a sărit imediat după Nicu. Nu s-a mai gândit la viaţa lui. A fost şi el cât pe ce să piară. Salvarea a venit însă de la un pescar.

Căutările în Dunăre au fost reluate în această dimineaţă. Până acum, fără rezultat.

 

×
Subiecte în articol: copil inecat Tulcea
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close