x close

Fii alături de noi!

Arată ca după război. Un drum județean nu a mai fost reabilitat de două decenii

de 14 Ian 2016   •   08:50
Un drum judeţean din Sălaj se află într-o stare deplorabilă de 16 ani şi în tot acest timp nu a fost reabilitat niciodată. 
 
Oamenii se plâng că îşi strică maşinile în craterele formate unul lângă altul pe carosabil şi nimeni nu ia măsuri. 
 
Primăria comunei Şag spune că a sesizat în nenumărate rânduri Consiliul Judeţean, însă de fiecare dată cererile le-au fost ignorate. 
 
Drumul judeţean care leagă comunele Fizeş şi Sâg arată ca după război. Maşinile circulă din groapă în groapă, iar şoferii se plâng că o distanţă de 3 kilometri o parcurg în 20 de minute. În plus, aceştia trebuie să îşi repare maşinile lunar.
 
Drumul nu a mai fost reabilitat de 16 ani, iar situaţia se înrăutăţeşte de la zi la zi. Primăria comunei Sâg se plânge că a sesizat Consiliul Judeţean Sălaj în nenumărate rânduri şi tot nu s-a făcut nimic.
 
Consiliul Judeţean promite oamenilor că drumarii vor începe lucrările de reabilitare a drumul în primăvară.
 
poza

Actualitate

Avertizare cod portocaliu și cod galben de furtuni și grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben și cod portocaliu de furtuni și grindină, după cum urmează: COD GALBEN Între orele : 17:00 și 18:00 În zona :...

30 Mai 2016  •  17:04

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati