x close

Fii alături de noi!

Arată ca după război. Un drum județean nu a mai fost reabilitat de două decenii

de 14 Ian 2016   •   08:50
Un drum judeţean din Sălaj se află într-o stare deplorabilă de 16 ani şi în tot acest timp nu a fost reabilitat niciodată. 
 
Oamenii se plâng că îşi strică maşinile în craterele formate unul lângă altul pe carosabil şi nimeni nu ia măsuri. 
 
Primăria comunei Şag spune că a sesizat în nenumărate rânduri Consiliul Judeţean, însă de fiecare dată cererile le-au fost ignorate. 
 
Drumul judeţean care leagă comunele Fizeş şi Sâg arată ca după război. Maşinile circulă din groapă în groapă, iar şoferii se plâng că o distanţă de 3 kilometri o parcurg în 20 de minute. În plus, aceştia trebuie să îşi repare maşinile lunar.
 
Drumul nu a mai fost reabilitat de 16 ani, iar situaţia se înrăutăţeşte de la zi la zi. Primăria comunei Sâg se plânge că a sesizat Consiliul Judeţean Sălaj în nenumărate rânduri şi tot nu s-a făcut nimic.
 
Consiliul Judeţean promite oamenilor că drumarii vor începe lucrările de reabilitare a drumul în primăvară.
 
poza

Actualitate

Bugetarii de lux ai ţării au salarii exorbitante. Cine sunt norocoşii

Lunar, bugetarii de lux ai ţării ajung să încaseze aproape 150.000 de lei. Au venituri care depăşesc cu mult salariul preşedintelui şi al premierului. Un post în consiliile de administraţie ale...

30 Iun 2016  •  09:27

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati