Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie într-un bloc din Deva: O bătrână a ajuns la spital cu arsuri

Explozie într-un bloc din Deva: O bătrână a ajuns la spital cu arsuri

Explozie într-un bloc din Deva: O bătrână a ajuns la spital cu arsuri
11 Feb 2018   •   10:04

O femeie de 86 de ani, din Deva, a ajuns duminică la spital cu arsuri de gradul unu pe mâini şi pe faţă, după ce în apartamentul său s-a produs o explozie cauzată de o acumulare de gaze, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

"Explozia minoră, ce a dislocat geamul balconului, nu a fost urmată de un incendiu. Experţi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii verifică dacă şi în ce grad a fost afectată structura imobilului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Explozia s-a produs la parterului unui bloc de pe Calea Zarandului, iar echipajele deplasate la locul deflagraţiei au găsit victima în apartament, femeia fiind transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor Deva, conştientă şi cooperantă.

Angajaţii companiei de gaze, sosiţi la faţa locului, au început măsurătorile necesare în astfel de situaţii în ceea ce priveşte concentraţia gazelor. Din primele constatări, aceştia au apreciat că explozia a fost cauzată de o acumulare de gaz în locuinţă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close