Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 13 ani s-a sinucis după ce a fost mutată într-un centru de plasament. Asistentă: Fata a fost ucisă de sistem

O fată de 13 ani s-a sinucis după ce a fost mutată într-un centru de plasament. Asistentă: Fata a fost ucisă de sistem

O fată de 13 ani s-a sinucis după ce a fost mutată într-un centru de plasament. Asistentă: Fata a fost ucisă de sistem
Sursa foto: Foto: VideoNews
06 Dec 2015   •   08:32

Fata care şi-a luat viaţa pentru că a fost mutată cu forţa într-un centru de plasament, a fost ucisă de sistem. Asta spune asistenta care a încercat să o salveze pe copila care şi-a pus capăt zilelor, de dorul mamei adoptive. 

 
Autorităţile au despărţit-o pe fată de femeia care a crescut-o de la 7 luni, lucru devastator pentru adolescenta de 13 ani.
 
Cristina si-a pus capat zilelor pentru ca sistemul nu a lasat-o sa aiba o familie. Fata o ruga disperata pe cea care a crescut-o de la 7 luni sa faca ceva, ca sa se poata intoarce acasa.
 
Fata a fost luata din familie, pentru ca o comisie ar fi spus ca mama adoptiva e bolnava.
 
Cu toate ca femeia a dovedit in instanta ca nu era bolnava, Cristina a fost mutata intr-un centru de plasament in urma cu doi ani.
 
Pentru ca nu a mai suportat dorul de mama, fata a decis sa nu mai traiasca. Si-ar fi anuntat chiar si colegele de camera ce vrea sa faca.
 
Fata a lasat si un bilet de adio.
 
Politia si Protectia Copilului au deschis fiecare cate o ancheta pentru a stabili cum s-a putut intampla o asemenea tragedie.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close