x close

Fii alături de noi!

Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr într-un club

de 15 Feb 2016   •   17:48
Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr într-un club  16
Foto: Pixabay.com

Deși mama lui este judecătoare în Craiova, Andrei Lazăr are mari probleme cu legea. Tânărul s-a încăierat, duminică seara, într-un club cu un bărbat de 34 de ani, pe care l-a înjunghiat cu un cuțit.

Întâmplarea a avut loc la Casa Studenților din Craiova. Victima a ajuns la spital cu o plagă în zona hemitoracică dreptă. Lui Lazăr i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice.

Nu este prima dată când fiul judecătoarei are probleme cu legea. În 2007 el a tăiat cu sabia un bărbat din Craiova, apoi în anul 2008 a lovit cu o cheie tubulară în cap un şofer într-o benzinărie. Andrei Lazăr a fost implicat şi în anul 2010 într-un alt scandal, într-un bar din Craiova. Anchetatorii au decis să îl cerceteze în stare de libertate, însă două luni mai târziu a fost acuzat de lovire şi alte violenţe. În 2014 a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie Libertartea.
poza

Actualitate

Un turist din Mamaia, lăsat să strige după ajutor jumătate de oră. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un bărbat a aşteptat mai mult de o jumătate de oră să fie salvat de pe mare, după ce a obosit înotând şi nu s-a mai putut întoarce la mal. Omul a strigat după ajutor, iar cei de pe plajă au chemat Garda de Coastă şi Ambulanţa.

30 Mai 2016  •  15:06

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati