Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr într-un club

Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr într-un club

Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr într-un club
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Feb 2016   •   17:48

Deși mama lui este judecătoare în Craiova, Andrei Lazăr are mari probleme cu legea. Tânărul s-a încăierat, duminică seara, într-un club cu un bărbat de 34 de ani, pe care l-a înjunghiat cu un cuțit.

Întâmplarea a avut loc la Casa Studenților din Craiova. Victima a ajuns la spital cu o plagă în zona hemitoracică dreptă. Lui Lazăr i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice.

Nu este prima dată când fiul judecătoarei are probleme cu legea. În 2007 el a tăiat cu sabia un bărbat din Craiova, apoi în anul 2008 a lovit cu o cheie tubulară în cap un şofer într-o benzinărie. Andrei Lazăr a fost implicat şi în anul 2010 într-un alt scandal, într-un bar din Craiova. Anchetatorii au decis să îl cerceteze în stare de libertate, însă două luni mai târziu a fost acuzat de lovire şi alte violenţe. În 2014 a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie Libertartea.

×
Subiecte în articol: Craiova
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close