x close

Fii alături de noi!

Galaţi: Un bătrân care avea nevoie de dializă a fost transportat la spital cu şenilata

de G.S.   •   17 Ian 2016   •   21:53
Galaţi: Un bătrân care avea nevoie de dializă a fost transportat la spital cu şenilata 416
Foto: pixabay.com
Un bărbat de 75 de ani din comuna gălăţeană Băleni, care avea nevoie de dializă, a fost transportat, duminică seară, la spital cu ajutorul unei şenilate, conform Mediafax.
 
Şenilata l-a preluat de la locuinţa sa şi l-a dus până la o ambulanţă, în condiţiile în care drumul era acoperit cu zăpadă.
Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că, duminică seară, a fost solicitată o intervenţie pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna gălăţeană Băleni, care trebuia să facă dializă, el având şi alte probleme de sănătate. 
Pentru că ambulanţa nu putea să ajungă până la locuinţa bărbatului, din cauza drumului acoperit de zăpadă, un echipaj al ISU Galaţi s-a deplasat cu o şenilată pentru preluarea acestuia. 
 
Potrivit lui Chiriţă, şenilata a parcurs apoximativ 15 kilometri pentru a-l putea aduce pe bărbat la o ambulanţă aflată în aşteptare pe drumul principal.
În final, bărbatul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Galaţi.
 
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink! Documentul BOMBĂ! Chinezul i-a lăsat totul

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a obţinut de la iubitul chinez una dintre firmele acestuia. Imagini şi dezvăluiri bombă în următorul material...

27 Iul 2016  •  17:25

sati