x close

Fii alături de noi!

Galaţi: Un bătrân care avea nevoie de dializă a fost transportat la spital cu şenilata

de G.S.   •   17 Ian 2016   •   21:53
Galaţi: Un bătrân care avea nevoie de dializă a fost transportat la spital cu şenilata 416
Foto: pixabay.com
Un bărbat de 75 de ani din comuna gălăţeană Băleni, care avea nevoie de dializă, a fost transportat, duminică seară, la spital cu ajutorul unei şenilate, conform Mediafax.
 
Şenilata l-a preluat de la locuinţa sa şi l-a dus până la o ambulanţă, în condiţiile în care drumul era acoperit cu zăpadă.
Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că, duminică seară, a fost solicitată o intervenţie pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna gălăţeană Băleni, care trebuia să facă dializă, el având şi alte probleme de sănătate. 
Pentru că ambulanţa nu putea să ajungă până la locuinţa bărbatului, din cauza drumului acoperit de zăpadă, un echipaj al ISU Galaţi s-a deplasat cu o şenilată pentru preluarea acestuia. 
 
Potrivit lui Chiriţă, şenilata a parcurs apoximativ 15 kilometri pentru a-l putea aduce pe bărbat la o ambulanţă aflată în aşteptare pe drumul principal.
În final, bărbatul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Galaţi.
 
poza

Actualitate

Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Rugăciune puternică

TAIEREA CAPULUI SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL. Data de 29 august este una importantă pentru creștini, zi de doliu, de post și rugăciune, dat fiind că se comemorează Tăierea Capului Sfântului Ioan...

28 Aug 2016  •  19:24

poza

Show

La trei luni după ce a născut, Adela Popescu își lasă copilul în grija bunicilor

La trei luni de când a adus pe lume un băieţel pe nume Alexandru, Adela Popescu revine la muncă. Începând de luni, 29 august, ea va prezenta din nou emisiunea „Vorbeşte lumea”,...

28 Aug 2016  •  17:59

sati