x close

Fii alături de noi!

Galaţi: Un bătrân care avea nevoie de dializă a fost transportat la spital cu şenilata

de G.S.   •   17 Ian 2016   •   21:53
Galaţi: Un bătrân care avea nevoie de dializă a fost transportat la spital cu şenilata 416
Foto: pixabay.com
Un bărbat de 75 de ani din comuna gălăţeană Băleni, care avea nevoie de dializă, a fost transportat, duminică seară, la spital cu ajutorul unei şenilate, conform Mediafax.
 
Şenilata l-a preluat de la locuinţa sa şi l-a dus până la o ambulanţă, în condiţiile în care drumul era acoperit cu zăpadă.
Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că, duminică seară, a fost solicitată o intervenţie pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna gălăţeană Băleni, care trebuia să facă dializă, el având şi alte probleme de sănătate. 
Pentru că ambulanţa nu putea să ajungă până la locuinţa bărbatului, din cauza drumului acoperit de zăpadă, un echipaj al ISU Galaţi s-a deplasat cu o şenilată pentru preluarea acestuia. 
 
Potrivit lui Chiriţă, şenilata a parcurs apoximativ 15 kilometri pentru a-l putea aduce pe bărbat la o ambulanţă aflată în aşteptare pe drumul principal.
În final, bărbatul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Galaţi.
 
poza

Actualitate

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea și-a expus punctul de vedere în privința morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în lumina celor prezentate la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a fost prezentă și Gabriela Pelin,...

26 Mai 2016  •  00:00

poza

Show

Viața ei s-a schimbat la 180 de grade. După ideea de divorț, Oana Roman vorbește de noua ei dorință

Oana Roman face tot posibilul ca să își sudeze relația cu soțul său, mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit că ar divorța de Marius Elisei.  Vedeta a vorbit și despre un al doilea...

25 Mai 2016  •  18:34

sati