Antena 3 CNN Actualitate Locale Ghidul de luat şpagă al unui neurochirug cu jumătate de secol de experienţă

Ghidul de luat şpagă al unui neurochirug cu jumătate de secol de experienţă

Ghidul de luat şpagă al unui neurochirug cu jumătate de secol de experienţă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Apr 2017   •   15:58

Victor Dimov este un neurolog din Iași, care ajuns la vârsta de 72 de ani. Însă cadrul medical s-a ales cu trei ani de închisoare cu suspendare şi i s-a interzis să mai profeseze în sistemul public de sănătate din România, după ce a fost condamnat într-un dosar de corupţie, potrivit adevarul.ro.

Dimov a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.

Asta după ce ar fi fost prins în flagrant luând mită de la ruda unui pacient.  Potrivit procurorilor, medicul i-ar fi cerut unui pacient suma de 1.000 de lei pentru el însuși şi alţi 200 de lei pentru un anestezist din cadrul unităţii sanitare în schimbul unei intervenţii chirurgicale. Mai mult, medicul a fost foarte reținut în conversație și a cerut banii după operație.

„În data de 20.07.2016, în condiţii de flagrant, a primit suma de 1.200 de lei, dând de înţeles că deja a dat 200 de lei anestezistului pentru faptul că participase la intervenţia chirurgicală“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Cea care i-a dat banii medicului, este o rudă a acestuia, care însă nu a ezitat să meargă la poliție și să îl denunțe.

 

 

 

×
Subiecte în articol: ghid spaga experienta
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close