Antena 3 CNN Actualitate Locale Grav accident în Bacău. O persoană a murit

Grav accident în Bacău. O persoană a murit

Grav accident în Bacău. O persoană a murit
07 Iul 2016   •   21:34

Pompierii salvatori băcăuani au fost solicitaţi, la ora 18:35, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină pe raza localităţii Helegiu în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, scrie bacau.net.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat 13 pompieri militari cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, precum şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Bacău şi Oneşti.

Totodată, la locul producerii evenimentului rutier s-au deplasat şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău.

La sosirea la faţa locului, salvatorii au constatat că în accidentul rutier au fost implicate o autocisternă încărcat cu bitum, o autoutilitară izotermă încărcată cu produse lactate şi un autoturism. De asemenea, forţele de intervenţie au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat trei victime. Una dintre acestea, şoferul autoturismului, a decedat în urma impactului şi a necesitat operaţiuni de descarcerare pentru degajarea sa. Celelalte două persoane rănite – o pasageră din autoturism şi şoferul autoutilitarei izoterme – au fost preluate şi transportate la Spitalul Municipal Oneşti, de către echipajele SAJ.

De menţionat este faptul că circulaţia pe drumul naţional DN 11 nu a fost blocată, autovehiculele implicate în evenimentul rutier fiind în afara părţii carosabile.

×
Subiecte în articol: accident Bacău coliziune
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close