Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendii devastatoare la Bacău şi Arad. Pompierii au scos din foc trei butelii, înainte de a se produce o catastrofă

Incendii devastatoare la Bacău şi Arad. Pompierii au scos din foc trei butelii, înainte de a se produce o catastrofă

Incendii devastatoare la Bacău şi Arad. Pompierii au scos din foc trei butelii, înainte de a se produce o catastrofă
04 Iul 2018   •   09:17

Noapte de foc pentru echipajele de intervenţie din Arad şi Bacău. Zeci de maşini de intervenţie au fost solicitate la stingerea incendiilor. Flăcările s-au extins cu repeziciune la mai multe locuinţe de zonă. Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă din cauza unor butelii care ar fi putut exploda în orice moment.

Pompierii s-au luptat cu flăcările uriaşe de peste zece metri care cuprinseseră două case şi riscau să se extindă rapid la locuinţele învecinate. Oamenii din zonă priveau îngroziţi cum focul se extinde şi la casele lor. Ei spun că proprietarul casei cuprinse de flăcări adună tot felul de gunoaie în curte. În ciuda intervenţiei rapide, două case s-au făcut scrum. Focul a fost stins după patru ore.

Şi în comuna Oituz din Bacău un complex turistic a fost distrus în totalitate de un incendiu. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close