Antena 3 CNN Actualitate Locale La un pas de tragedie! Un camion care transporta substanțe chimice s-a răsturnat pe DN12. Traficul rutier a fost deviat

La un pas de tragedie! Un camion care transporta substanțe chimice s-a răsturnat pe DN12. Traficul rutier a fost deviat

La un pas de tragedie! Un camion care transporta substanțe chimice s-a răsturnat pe DN12. Traficul rutier a fost deviat
Sursa foto: Foto: freeimages/ivan freaner
30 Mai 2016   •   13:12

Un camion care circula pe DN 12 s-a răsturnat luni dimineaţă între localităţile Coşeni şi Chichiş, iar traficul rutier a fost deviat pe o rută ocolitoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Marin, camionul, condus de un şofer în vârstă de 58 de ani din Bucureşti, transporta substanţe chimice şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Drumul este momentan blocat, iar traficul rutier dinspre Chichiş spre municipiul Sfântu Gheorghe a fost deviat prin Ozun.

Şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe pentru investigaţii, iar în urma testării a reieşit că nu consumase băuturi alcoolice, a precizat Nicoleta Marin. Poliţia face cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, cpt. Gunea Maria-Veronica a declarat că la faţa locului au intervenit două autospeciale din Sfântu Gheorghe şi un echipaj SMURD, iar o macara încearcă să repună camionul pe şosea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier trafic deviat
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close