Antena 3 CNN Actualitate Locale Linie telefonică specială activată după incendiul de la Bamboo

Linie telefonică specială activată după incendiul de la Bamboo

Linie telefonică specială activată după incendiul de la Bamboo
Sursa foto: Foto: ISU
21 Ian 2017   •   08:22

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că rudele oamenilor aflați în incendiul de la Club Bamboo pot obține detalii referitoare la situația victimelor la o linie telefonică sepcială care a fost pusă la dispoziție: 021 206 4050.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sâmbătă că există posibilitatea ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din interiorul clubului Bamboo.

"Este foarte complicat ceea ce urmează să vă spun dar există o posibilitate ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din interior deşi primele echipaje de la detaşamentul Băneasa, care au ajuns la faţa locului, au procedat la verificarea interioară a spaţiilor", a precizat reprezentantul ISU Bucureşti, într-o declaraţie pentru presă făcută de la faţa locului.

El a adăugat că acele echipe de pompieri intrate în primă fază în incinta clubului pentru căutarea de persoane care nu s-au putut evacua au fost nevoite să iasă după ce au început să se prăbuşească elementele de construcţie din cauza incendiului.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat sâmbătă dimineaţă că incendiul de la clubul Bamboo nu se mai desfăşoară, dar că mai există câteva puncte care mocnesc, asupra cărora pompierii intervin în continuare. 

"La acest moment, echipele de pompieri se reduc de la 26 la 14 maşini, care vor rămâne şi vor continua acţiunea, aici, care s-ar putea să dureze câteva ore, până este totul evaluat. Incendiul nu se mai desfăşoară. Mai sunt câteva puncte care mocnesc şi pe care pompierii le sting", a afirmat şeful DSU. 

ISU informează că 38 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului de la clubul Bamboo, dintre care 21 de victime transportate de SMURD şi SABIF, iar 17 cu mijloace proprii. 

Imagini cu incendiul devastator.

×
Subiecte în articol: Bamboo incendiu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close