Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturiile uluitoare făcute de femeia înjunghiată de propriul nepot în Buzău. „Țeava aia m-a salvat de la moarte”

Mărturiile uluitoare făcute de femeia înjunghiată de propriul nepot în Buzău. „Țeava aia m-a salvat de la moarte”

Mărturiile uluitoare făcute de femeia înjunghiată de propriul nepot în Buzău. „Țeava aia m-a salvat de la moarte”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Feb 2018   •   11:29

Femeia care a fost înjunghiată de propriul nepot în Buzău a povestit momentul de groază prin care a trecut.

De pe patul spitalului, femeia a povestit că nepotul soțului ei, cu care trăia în aceeași gospodărie, ar fi premeditat crima. 

„Bărbatul meu s-a dus să-i ducă mâncare, după zece minute când eu mă jucam cu cățelul în casă, s-a deschis ușa puternic, el a năvălit pe mine, m-a bătut cu pumnii, mi-a făcut vânt în sobă, nu știu cum am ieșit afară, a ridicat un bolovan, a aruncat în mine de la distanță. Eu aveam o țeavă și îi era frică să se apropie de mine. Țeava aia m-a salvat de la moarte. Am ieșit în stradă, am țipat disperată, atunci a intrat în casă, a venit cu cuțitul. La poartă la noi este un pom, am alergat de câteva ori în jurul lui, până la urmă mi-a deschis vecinul și am intrat în curte la ei, dar tot a apucat să dea cu cuțitul”, povestește femeia, potrivit libertatea.ro.

Femeia spune că, cel mai probabil, tânărul a vrut să scape de propriul unchi care-i atrăgea atenția că trebuie să renunțe la alcool și la droguri.

Andrei Muscalu are 22 de ani, iar duminică și-a ucis unchiul. Tânărul care n-ar fi consumat băuturi alocolice și nici droguri în momentul atacului s-a năpustit asupra bărbatului pe care l-a înjunghiat mortal.

 

 

×
Subiecte în articol: injunghiat Buzau marturii
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close