Antena 3 CNN Actualitate Locale Medic arestat pentru luare de mită. Ar fi primit șpagă de la aproape 100 de pacienți într-o singură zi

Medic arestat pentru luare de mită. Ar fi primit șpagă de la aproape 100 de pacienți într-o singură zi

Medic arestat pentru luare de mită. Ar fi primit șpagă de la aproape 100 de pacienți într-o singură zi
Sursa foto: Foto: Pixabay
26 Iun 2017   •   19:29

Un medic de la Casa de Pensii Harghita a fost acuzat de luare de mită. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce primea 200 de lei de la o persoană pentru a evalua un dosar de încadrare în grad de handicap, potrivit ziarharghita.ro.

Potrivit martorului care l-a denunțat, medicul primar expert al asigurărilor sociale din cadrul Casei Judeţene de Pensii Harghita condiționa serviciile de primirea unor sume de bani. Anchetatorii susțin că, într-o singură zi, medicul primise bani de la aproape 100 de pacienți.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) au organizat un flagrant pentru a prinde un medic din cadrul Casei Județene de Pensii Harghita, suspectat de luare de mită.

Procurorul, care instrumentează cazul, a dispus ca medicul să fie reținut pentru 24 de ore la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Harghita. Mai apoi, magistrații Tribunalului Harghita au decis ca doctorul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: medic luare de mita Harghita spaga pacienti
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close