Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesaje emoționante după moartea tânărului de 18 ani, implicat în accidentul cumplit cu două TIR-uri

Mesaje emoționante după moartea tânărului de 18 ani, implicat în accidentul cumplit cu două TIR-uri

Mesaje emoționante după moartea tânărului de 18 ani, implicat în accidentul cumplit cu două TIR-uri
Sursa foto: foto: Facebook
31 Ian 2018   •   23:35

Cătălin Iovan s-a stins din viață într-un mod tragic, cu doar două săptămâni înainte de a împlini frumoasa vârstă de 19 ani. Familia și prietenii sunt șocați și speră să fi fost doar un coșmar care va dispărea până următoarea zi. 

Tânărul se afla în mașină alături de un prieten de-al lui și mergeau pe DN 7, dinspre Bârzava spre Arad. La un moment dat, a pierdut controlul volanului și a ajuns să fie prins cu mașina între două camioane. 

La câteva ore de la trecerea sa în neființă, pagina lui de Facebook s-a umplut de mesaje din partea cunoscuților săi care deja au început să-i simtă lipsa. 

"Te-ai dus prea repede.. ne-ai lăsat cu goluri în suflet, ai ales să pleci să fii mai aproape de îngerii tăi care te-au protejat până azi, când totul s-a sfârșit. Ai lăsat familia în lacrimi și prietenii suferind. Vei rămâne în inimile noastre", a scris cu regret o prietenă de-a tânărului. 

×
Subiecte în articol: TIR familia
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close