Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesajul emoționant al iubitei tânărului de 19 ani care s-a sinucis după ce a aflat că a fost înșelat

Mesajul emoționant al iubitei tânărului de 19 ani care s-a sinucis după ce a aflat că a fost înșelat

Mesajul emoționant al iubitei tânărului de 19 ani care s-a sinucis după ce a aflat că a fost înșelat
Sursa foto: foto: Facebook
20 Feb 2018   •   14:21

Iubita tânărului de 19 ani din Vaslui, Marian Macovei, care s-a sinucis după ce a aflat că a fost înșelat de aceasta, a scris un mesaj cutremurător după trecerea în neființă a acestuia. 

“Dumnezeu să te ierte dragul meu, nu o să te uit niciodată. Ai plecat prea devreme de lângă noi, ai lăsat în urma ta numai durere și suferință! Ai decis să faci acest pas, dar nu a fost bine, noi îti eram mereu alături, familia, prietenii. Tu chiar nu ai observat, ai crezut că dacă pleci o să îți fie bine, dar nu a fost bine nici pentru tine, nici pentru noi! Nu îmi vine să cred că tu nu mai ești printre noi! Nu îmi vine să cred că nu te voi mai vedea niciodată! Prea devreme te-ai dus! Ne-ai părăsit când nu ne-am așteptat. Vei rămâne în sufletele noastre, suflet drag!”, a spus iubita tânărului pe Facebook. 

Cei doi aveau o relație de cinci ani, iar atunci când tânărul a aflat că a fost înșelat a decis să-și pună capăt zilelor. 

Marian Maocovei suferea cumplit și din cauza faptului că părinții săi au divorțat, iar mama a plecat din țară. Despărțirea de iubita lui a înrăutățit și mai mult lucrurile. 

×
Subiecte în articol: emotionant sinucis inselat
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close