Antena 3 CNN Actualitate Locale O asistentă medicală, acuzată că i-a rupt piciorul unui pacient

O asistentă medicală, acuzată că i-a rupt piciorul unui pacient

O asistentă medicală, acuzată că i-a rupt piciorul unui pacient
Sursa foto: foto: Pexels
20 Feb 2018   •   11:35

O asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești a fost acuzată de fiul unei paciente că i-a rupt piciorul mamei sale. Femeia e paraplegică și nu a putut simți durerea, însă la un moment dat a observat că piciorul i s-a umflat și învinețit. 

Fiul victimei a spus că mama lui a stat internată la Spitaluș Județean de Urgență în urma unor complicații. Femeia trebuia mutată zilnic de pe patul de spital pe o targă pentru a-i putea fi schimbate pansamentele. 

”Timp de nouă zile totul a decurs normal, iar mama era mult mai bine şi urma să fie externată luni, 19 februarie. Luni dimineaţă s-a întâmplat. Când au ridicat-o din pat să o ducă din nou la pansat, una dintre asistente, pe care nu o cunosc, dar ştiu că o cheamă Rafaela, a tras-o mai tare de picior. Mama nu a simţit durerea pentru că, aşa cum am spus, este paralizată de aproape 40 de ani, în urma unui accident de maşină. Mai târziu a văzut că are piciorul vânăt şi umflat, iar atunci m-a sunat să mă cheme la spital. Acum este în ghips. Are ghips peste genunchi. Medicul mi-a spus că o va externa mânie (miercuri nr.r), dar că va trebui să o vadă măcar o dată pe săptămână. Nici nu ştiu cum să o transport la spital pentru că ea acum nu mai poate să îndoaie piciorul”, a spus fiul femeii, conform Adevărul

Se pare că cea pe care a învinuit-o a venit la patul femeii și și-a cerut scuze. 
 

×
Subiecte în articol: spital asistenta pacient Ploiești
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close