Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată în vârstă de doar 12 ani din Suceava s-a spânzurat din dragoste

O fată în vârstă de doar 12 ani din Suceava s-a spânzurat din dragoste

O fată în vârstă de doar 12 ani din Suceava s-a spânzurat din dragoste
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana
25 Mai 2017   •   21:53

O minoră în vârstă de 12 ani, elevă în clasa a VI-a la şcoala din comuna suceveană Moara, a fost găsită spânzurată curtea casei în care locuia. Fata îşi făcuse un prieten, un coleg de şcoală, de care s-ar fi îndrăgostit. Cei doi s-au certat şi acesta ar fi motivul pentru care copila s-ar fi sinucis.

Când mama fetei a venit de la serviciu și și-a găsit copilul spânzurat  de o grindă din lemn.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD care a făcut manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Cadavrul minorei a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării autopsiei medico – legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii decesului.

Sinuciderea copilei este pusă pe baza a două ipoteze. Colegii spun că minora îşi făcuse un prieten, un coleg de şcoală de care s-ar fi îndrăgostit. Cei doi s-au certat însă miercuri şi acesta ar fi motivul pentru care fata şi-ar fi pus capăt zilelor. Totuşi, există voci care susţin că fata s-ar fi sinucis deoarece ar fi luat o notă mică la şcoală, iar acest lucru ar fi afectat-o destul de tare.

×
Subiecte în articol: dragoste Suceava fata
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close