Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a ars de vie după ce în locuința ei din Craiova a izbucnit un incendiu

O femeie a ars de vie după ce în locuința ei din Craiova a izbucnit un incendiu

O femeie a ars de vie după ce în locuința ei din Craiova a izbucnit un incendiu
15 Noi 2018   •   11:40

O femeie de 85 de ani din Craiova a fost găsită decedată, joi dimineaţa, în propriul apartament în care izbucnise un incendiu din cauza unui scurtcircuit electric.

Potrivit ISU Dolj, pompierii au primit un apel prin 112 pentru a interveni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din cartierul Brazda lui Novac, iar la faţa locului au fost informaţi că în interior ar putea exista o persoană.

"La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor medical. Ajunşi la uşă apartamentului, o persoană care era deja acolo îi informează pe pompieri că s-ar putea să fie şi o victimă în cameră. Intrând în camera indicată, pompierii au descoperit şi o victimă. Imediat a intervenit echipajul de prim-ajutor, dar aceasta nu mai răsufla", a informat ISU Dolj.

Cauza incendiului este un scurtcircuit electric produs de un cablu electric neizolat corespunzător, iar primele materiale care s-au aprins au fost din mase plastice, focul extinzându-se şi la covor. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Craiova femeie incendiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close