Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie de cetățenie americană, obligată să părăsească România în doar câteva zile. Nu se aștepta să fie descoperită

O femeie de cetățenie americană, obligată să părăsească România în doar câteva zile. Nu se aștepta să fie descoperită

O femeie de cetățenie americană, obligată să părăsească România în doar câteva zile. Nu se aștepta să fie descoperită
Sursa foto: foto: Pexels
08 Feb 2018   •   12:47

O femeie cu cetățenie americană a fost descoperită de polițiști că a stat în România mai mult decât indica perioada legală de ședere. Aceasta este acum obligată să plece din țară în termen de 15 zile. 

"În cadrul activităţilor întreprinse, a fost depistată cu şedere ilegală o femeie de 56 de ani, din Statele Unite ale Americii. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că aceasta a intrat legal în România, în baza convenţiilor internaţionale, având drept de şedere 90 zile, însă la expirarea valabilităţii perioadei de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre", se arată într-un comunicat. 

Oamenii legii au emis pe numele acesteia o decizie prin care e obligată să plece din România în 15 zile. Mai mult, femeia s-a ales și cu o amendă de 800 de lei. 

"De asemenea, la ieşirea din ţară va fi instituită interdicţia de intrare în România pentru o perioadă de trei luni, conform prevederilor OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată", mai scrie în comunicatul Serviciului pentru Imigrări din Județul Argeș.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: femeie România
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close