Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Vaslui, în stare gravă la spital după ce și-a dat singură foc

O femeie din Vaslui, în stare gravă la spital după ce și-a dat singură foc

O femeie din Vaslui, în stare gravă la spital după ce și-a dat singură foc
30 Iul 2018   •   20:31

O femeie de 47 de ani din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri de 80 la sută pe suprafața corpului, după ce și-a dat singură foc. Aceasta a recurs la gestul șocant în urma unui conflict cu soțul ei. 

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui au spus, luni, că femeia din Berezeni a fost preluată de către un echipaj şi transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Huşi, după ce şi-a dat foc, starea ei fiind gravă.

"Soţul victimei a sunat la 112 şi am trimis un echipaj de ambulanţă cu asistent. Femeia a fost dusă la Spitalul Huşi. De acolo, personalul medical a făcut o solicitare pentru transferul victimei la Spitalul de Arşi din Bucureşti. A fost trimis din Vaslui un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, deoarece elicopterele nu au condiţii de zbor. Din ce am înţeles, victima şi-a turnat benzină pe corp şi şi-a dat foc singură, în urma unui conflict cu soţul ei", a declarat luni Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: stare grava spital femeie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close