Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără cercetată pentru o evaziune fiscală uriașă

O tânără cercetată pentru o evaziune fiscală uriașă

O tânără cercetată pentru o evaziune fiscală uriașă
21 Ian 2018   •   23:18

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de o tânără în vârstă de 27 de ani, administrator al unei societăţi comerciale din comuna Colibaşi, bănuită că a prejudiciat bugetul de stat cu peste 1,5 milioane de lei, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu, remis sâmbătă.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Giurgiu au documentat şi probat activitatea infracţională a unei tinere, de 27 ani, din comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a omis, în parte, înregistrarea veniturilor în sumă de 361.633,50 lei realizate în perioada 2012-2014 din vânzarea de mărfuri către o altă societate comercială şi a evidenţiat în contabilitate cheltuieli şi operaţiuni comerciale fictive, în scopul diminuării bazei impozabile şi sustragerii de la plata impozitului pe profit. Astfel, tânăra a prejudiciat bugetul general consolidat cu suma totală de 1.545.776,27 lei", se arată în comunicat.

În cauză, cercetările sunt continuate faţă de administratorul societăţii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: evaziune fiscala
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close