Antena 3 CNN Actualitate Locale Paramedici SMURD, la spital, după ce au fost înţepaţi de viespi

Paramedici SMURD, la spital, după ce au fost înţepaţi de viespi

Paramedici SMURD, la spital, după ce au fost înţepaţi de viespi
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Aug 2017   •   23:31

Şapte persoane din Dâmboviţa, între care doi angajaţi ai ISU, au ajuns, duminică, la spital după ce au fost înţepate de viespi. Trei sunt în şoc anafilactic. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Telea, a declarat că angajaţii ISU au fost chemaţi, duminică, în comuna Voineşti, sat Izvoare, la o persoană în vârstă de 32 de ani înţepată de viespi.

“Colegii mei au fost chemaţi să acorde ajutor în cazul unei persoane care, în timp ce era la scăldat, a fost înţepată de o viespe. Trebuiau să ducă pacientul la Ambulanţă, locul fiind la un kilometru de şosea”, a declarat Telea.

Potrivit acestuia, când transportau pacientul spre Ambulanţă, pompierii şi alte patru persoane au fost atacaţi de un roi de viespi.

Trei dintre aceştia, unul fiind paramedic SMURD, au intrat în şoc anafilactic.

“Cei doi colegi ai mei şi alte patru persoane au fost şi ei înţepaţi de viespi. Cei şase şi pacientul iniţial au fost transportaţi la spital, trei fiind în şoc anaflilactic”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Ciurea, a declarat că poliţiştii sunt la faţa locului şi au început verificări.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: SMURD spital Dambovita
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close