Antena 3 CNN Actualitate Locale Profesor din Botoșani, acuzat că a violat o elevă

Profesor din Botoșani, acuzat că a violat o elevă

Profesor din Botoșani, acuzat că a violat o elevă
11 Sep 2018   •   08:41

Acuzaţii foarte grave la adresa unui profesor de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Botoşani. O fostă elevă în vârstă de 15 ani susţine că ar fi fost violată de acesta, după ce ar fi apelat la ajutorul lui pentru a-şi rezolva situaţia şcolară. Agresiunea ar fi avut loc lângă păduricea de la Rediu, cazul fiind în atenţia poliţiştilor.

„Sesizarea la poliţie a fost înregistrată pe data de 5 septembrie. Se efectuează activităţi investigative specifice sub aspectul comiterii infracţiunii de viol în vederea luării măsurilor legale. Dată fiind vârsta victimei, nu vă putem oferi mai multe detalii”, a precizat pentru „Monitorul” Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Profesorul în cauză, Cristian M., este instructor de lupte greco-romane şi are o vechime în învăţământ de aproape 15 ani, însă în vara acestui an a solicitat acordarea concediului fără plată pentru susţinea unor examene, el fiind şi arbitru internaţional. Deşi reporterii „Monitorul” au încercat să-i afle punctul de vedere, acesta nu a putut fi contactat.

×
Subiecte în articol: profesor viol
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close