Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul femeii care și-a omorât fiica de patru ani. Ce au descoperit polițiștii

Răsturnare de situație în cazul femeii care și-a omorât fiica de patru ani. Ce au descoperit polițiștii

Răsturnare de situație în cazul femeii care și-a omorât fiica de patru ani. Ce au descoperit polițiștii
Sursa foto: foto: pressalert.ro
14 Mar 2018   •   11:33

La data de 14.03.2018 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecta Neț Oana-Răzvana sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (omor comis asupra unui membru de familie - fiica), prevăzută de art. 199 alin. 1 raportat la art. 188 alin. 1 din C. pen., se arată într-un comunicat de presă al procurorilor.

Din probele administrate până în prezent în cauză rezultă bănuiala rezonabilă că, în data de 13.03.2018, în jurul orei 17.30, suspecta Neț Oana – Răzvana a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de 4 ani, în baia din locuinţa acestora situată în localitatea Timișoara, victima decedând prin asfixiere, ca urmare a pătrunderii apei în căile respiratorii. În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale, activitate ce se va efectua în cursul zilei de azi.

De asemenea, ulterior comiterii faptei, suspecta a încercat să se sinucidă prin tăieturi superficiale la nivelul brațelor și prin ingerarea unei substanțe toxice. În consecință, aceasta a fost transportată de urgență la o unitate spitalicească. În cursul zilei, suspecta urmează a fi externată, iar față de aceasta se vor lua măsurile legale ce se impun.

Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

×
Subiecte în articol: femeie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close