Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a ales cu gâtul tăiat după ce a vrut să-și bată amicul care i-a luat o lucrare (VIDEO)

S-a ales cu gâtul tăiat după ce a vrut să-și bată amicul care i-a luat o lucrare (VIDEO)

S-a ales cu gâtul tăiat după ce a vrut să-și bată amicul care i-a luat o lucrare (VIDEO)
25 Apr 2017   •   13:05

Doi prieteni, colegi de muncă, din comuna Băcești, județul Vaslui, s-au luat la ceartă, iar unul dintre ei a ajuns la spital cu gâtul tăiat, potrivit estnews.ro.

Unul dintre bărbați era nervos, după ce amicul său zugrav i-a luat o lucrare, așa că s-a dus la el acasă pentru a-i cere socoteală. Aici însă zugravul furios la rândul lui l-a rănit la nivelul gâtului.

„În jurul orei 17.30, am fost solicitați prin 112 în comuna Băcești, pentru un pacient cu o plagă tăiată la nivelul gâtului, cu riscul atingerii venei jugulare. La fața locului am găsit un bărbat de 40 de ani, în stare de ebrietate, care, în urma unui conflict, a suferit o plagă tăiată de aproximativ 10 cm pe fața anterioară a gâtului. Spre norocul lui, nu a fost o tăietură în profunzime și a putut fi ajutat la fața locului. L-am transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde va rămâne internat pentru a fi tratat corespunzător. Am înțeles că a fost un conflict între doi prieteni, dar, având în vedere că aburii de alcool controlau situația, a câștigat alcoolul, iar victima s-a ales cu o gletieră în gât”, a declarat dr. Mohammad Awwad.

Pe de altă parte bărbatul rănit a spus că nu s-a certat cu nimeni și că de fapt este vorba despre un accident.

Cu toate acestea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

S-a ales cu gâtul tăiat după ce a vrut să-și bată amicul care i-a luat o lucrare

×
Subiecte în articol: lucrare
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close