Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a oferit să-și ajute prietenii să-și mute mobila, dar la scurt timp a murit. Cum s-a întâmplat dramaticul accident

S-a oferit să-și ajute prietenii să-și mute mobila, dar la scurt timp a murit. Cum s-a întâmplat dramaticul accident

S-a oferit să-și ajute prietenii să-și mute mobila, dar la scurt timp a murit. Cum s-a întâmplat dramaticul accident
03 Aug 2018   •   17:57

O femeie în vârstă de 61 de ani a decedat, vineri, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Egretei, din municipiul Braşov, în timp ce se afla la o familie pe care o ajuta la mutarea unor obiecte de mobilier.

″Doamna în vârstă de 61 de ani s-a precipitat de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Egretei. Aceasta nu se afla la domiciliu, ci la o familie pe care, s-ar părea că o ajuta la mutarea unor obiecte de mobilier. Colegii efectuează cercetarea la faţa locului. Din primele verificări pare a fi vorba de o dezechilibrare, urmând să stabilim cauza reală la finalizarea cercetării″, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, a declarat la rândul său că la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), femeia fiind declarată decedată.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: femeie mobila bloc Brașov
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close