Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a spânzurat la 38 de ani din prea multă dragoste

S-a spânzurat la 38 de ani din prea multă dragoste

S-a spânzurat la 38 de ani din prea multă dragoste
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Mai 2016   •   11:19

Sfârşitul unei poveşti de iubire a fost prea mult pentru un bărbat de 38 de ani, din satul Băltaţi, comuna Tătărăni, judeţul Vaslui. Florin Butuc fusese părăsit de curând de soţie, însă gândul singurătăţii a fost prea mult pentru el. Aşa că a decis să-şi pună capăt zilelor.

Vasluianul a fost găsit spânzurat, de către un frate al său, într-o anexă gospodărească. Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio în care şi-a justificat gestul.

“El muncise până nu de mult la Bucureşti, dar a revenit acum câteva luni, după ce a murit bunica lui. S-a înscris la ajutor social, dar probabil cã bănuţii nu le ajungeau. S-a ivit, probabil, o mică ceartă şi el nu a putut trece peste despărţirea de soţie. Vă spun, erau frumoşi, liniştiţi, niciodată nu am auzit să fie scandal la ei. Locuiau la Băltaţi, împreună cu mama lui, dar nora şi socra se înţelegeau bine. Ea avusese grijă şi de bunica lui, care a murit în urmă cu vreo 3 luni. Era vrednică, muncitoare. Păcat! Dumnezeu să îl ierte, că altceva nu se mai poate zice”, a spus primarul comunei Tătărăni, Doina Antohi, pentru Vremea Nouă.

 

×
Subiecte în articol: bilet de adio
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close