Antena 3 CNN Actualitate Locale Orașul în care semafoarele nu funcționează de patru ani

Orașul în care semafoarele nu funcționează de patru ani

Orașul în care semafoarele nu funcționează de patru ani
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Balazs Szoke
11 Feb 2016   •   13:03

Semafoarele şi camerele de supraveghere din Ploieşti nu funcţionează nici acum, la aproape patru ani de la încheierea contractului cu firma UTI.

 
Fostul primar, Iulian Bădescu, a semnat cu această firmă un contract de 6,9 milioane de lei, în 2012. 
 
Fostul edil a avut grijă ca firma să încaseze peste 90% din bani, fără ca lucrările să fie gata. Plăţile au încetat abia anul trecut, după ce Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI, a fost arestat pentru că i-ar fi dat şpagă fostului primar din Iaşi, Gheorghe Nichita, ca să pună mâna pe un contract asemănător. 
 
Însă ploieştenii au rămas şi cu banii daţi, şi fără semafoare, iar acum, în mai toate intersecţiile din Ploieşti este haos. 
 
În intersecţiile unde există semaforizare, oamenii străzii umblă şi schimbă nestigheriţi la semafoare, astfel că reuşesc să oprească maşinile pentru a cerşi în voie. 
 
Tiberiu Urdăreanu, patronul firmei care ar fi trebuit să se ocupe de montarea semafoarelor, a fost arestat şi trimis în judecată, în decembrie anul trecut, pentru că i-ar fi dat 3,6 milioane de lei şpagă fostului primar din Iaşi, Gheorghe Nichita, pentru un contract identic cu cel de la Ploieşti.
 

×
Subiecte în articol: Ploiești
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close