Antena 3 CNN Actualitate Locale Şi-a bătut vecinul cu un patent, apoi l-a aruncat în şanţ şi i-a dat foc. O nouă crimă îngrozitoare în România

Şi-a bătut vecinul cu un patent, apoi l-a aruncat în şanţ şi i-a dat foc. O nouă crimă îngrozitoare în România

Şi-a bătut vecinul cu un patent, apoi l-a aruncat în şanţ şi i-a dat foc. O nouă crimă îngrozitoare în România
20 Apr 2018   •   18:31

Detalii înfiorătoare ies la iveală în legătură cu crima comisă aseară, în localitatea Toderiţa din judeţul Braşov!

„Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, în ziua de 19.04.2018, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla în apropierea domiciliului său din comuna Mândra, sat Toderiţa, judeţul Braşov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul C. I. i-a aplicat vecinului său T.V.-I. mai multe lovituri în zona capului şi peste spate cu un patent, cu pumnii şi picioarele, după care, profitând de faptul că victima nu se mai putea împotrivi, a împins-o în şanţul de pe marginea drumului, a acoperit-o cu mai multe crengi şi i-a dat foc, provocându-i la scurt timp decesul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procuror șef secție urmărire penală, Adrian Aldea, scrie mytex.ro.

Procurorii au dispus, astăzi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat sub aspectul comiterii infracţiunii de „omor calificat”, săvârșit prin cruzimi.

Bărbatul, care a fost reţinut pentru 24 de ore, va fi prezentat, tot astăzi, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov, cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close