Antena 3 CNN Actualitate Locale Orașul în care peste jumătate din restaurante sunt fast-fooduri

Orașul în care peste jumătate din restaurante sunt fast-fooduri

Orașul în care peste jumătate din restaurante sunt fast-fooduri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    24 Mai 2016   •   17:51

Turiștii care vizitează județul Sibiu au la dispoziție 263 de restaurante, 133 de unități de tip fast-food, 44 de pizzerii și 42 de cofetării-patiserii, înregistrate la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), potrivit unui comunicat remis marți, informează agerpres.ro.

În județ mai există 172 de pensiuni, 32 cabane montane, precum și baruri, tonete și chioșcuri se arată în comunicatul Colegiului Medicilor Veterinari din Sibiu.

Nu doar municipiul Sibiu, fostă Capitală Culturală Europeană, atrage tot mai mulți turiști, ci și Mărginimea Sibiului cu cele 18 localități de la poalele Muntelui Cibin, acoperind o suprafață de 200 de kilometri pătrați, unde locuitorii sunt cunoscuți ca oieri și care păstrează obiceiurile tradiționale, costumele populare și arhitectura specifică românească.

Aproximativ 30% din suprafața județului Sibiu este dominată de Munții Făgăraș, Lotru și Cindrel. Stațiunea Păltiniș, dar mai ales zona turistică Bâlea Lac, unde încă stratul de zăpadă este de peste 70 de centimetri, reprezintă zone importante de atracție.

×
Subiecte în articol: fast food Sibiu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close