Antena 3 CNN Actualitate Locale Supraviețuire miraculoasă, după ce o mașină a fost spulberată de tren

Supraviețuire miraculoasă, după ce o mașină a fost spulberată de tren

Supraviețuire miraculoasă, după ce o mașină a fost spulberată de tren
23 Mai 2016   •   20:03

Un tânăr a fost rănită după ce autoturismul în care se afla a fost lovit, luni, de locomotiva unui tren, la o trecere de nivel cu calea ferată din cartierul Micălaca, municipiul Arad, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Lorena Pârvulescu, şoferul maşinii, în care erau doi pasageri, nu a respectat semnificaţia avertizărilor acustice şi luminoase, autovehiculul fiind lovit în dreapta spate de tamponul locomotivei. 

"În urma investigaţiilor s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, aflat la volanul unui autoturism (...), nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase de la un pasaj de cale ferată fără bariere, intrând în coliziune cu o locomotivă care tracta trei vagoane cu călători", a declarat presei reprezentanta IPJ. 

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că, în urma impactului, autoturismul s-a răsucit cu 180 de grade, fiind proiectat pe celălalt sens de mers, cu roţile între linii, ieşind astfel din faţa trenului. 

Şoferul şi pasagerul din dreapta acestuia s-au ales doar cu sperietura, tânărul care se afla pe bancheta din spate fiind transportat la spital de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad. El a suferit un traumatism cranio-cerebral şi multiple plăgi tăiate la nivelul capului şi toracelui din cauza spargerii geamului din lateral şi a lunetei. 

×
Subiecte în articol: Arad accident rutier
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close