Antena 3 CNN Actualitate Locale Tentativă de omor ca-n filme la Oradea. A plănuit să-l omoare de la distanţă pe amantul soţiei sale

Tentativă de omor ca-n filme la Oradea. A plănuit să-l omoare de la distanţă pe amantul soţiei sale

 Tentativă de omor ca-n filme la Oradea. A plănuit să-l omoare de la distanţă pe amantul soţiei sale
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Mai 2016   •   22:33


Caz şocant în Oradea. Un medic nigerian a pus la cale un plan diabolic de a-l ucide pe amantul soţiei sale.

Oviarobo Osagie, care se stabilise în Oradea, a fost nevoit să plece la lucru în Germania la o clinică. În ţară, a rămas soţia şi copilul lor. Înainte de a pleca, medicul a angajat şi o bonă. Prin intermediul femeii, soţia şi-a cunoscut amantul, care era chiar fiul acesteia.

Când a aflat că partenera îi este infidelă, medicul nigerian a pus la cale un plan demn de filmele poliţiste, în care intenţiona să-l omoare pe amant, dar şi pe bonă. A trimis în ţară câteva fiole cu substanţe toxice şi chiar a încurajat-o pe bonă să le încerce. Femeia însă a întrebat un specialist care a avertizat-o să aibă grijă şi chiar i-a avertizat pe poliţişti.

Cum aceştia nu au luat în seamă cazul, Oviarobo Osagie a repetat faza. Greşeala sa a fost însă că a trimis factura pe adresa clinicii din Germania care s-a autosesizat. Abia atunci au intervenit şi poliţiştii români.  Iniţial, aceştia au crezut că au de-a face cu trafic de substanţe, însă la scurt timp au depistat că de fapt a fost pusă la cale o tentativă de omor.

Autoritățile române l-au arestat pe Oviarobo Osagie pe aeroportul din Oradea, când acesta se întorcea în țară, scrie Libertatea.

 

×
Subiecte în articol: tentativa de omor Oradea
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close