Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei elevi, loviți cu mașina de o colegă. Adolescenta avea carnet de câteva zile

Trei elevi, loviți cu mașina de o colegă. Adolescenta avea carnet de câteva zile

Trei elevi, loviți cu mașina de o colegă. Adolescenta avea carnet de câteva zile
Sursa foto: foto- Pexels
17 Apr 2018   •   09:52

Trei elevi ai Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia au fost loviţi, marţi, de o maşină condusă tot de o elevă, pe o stradă din apropierea unităţii de învăţământ. Adolescenţii au suferit mai multe traumatisme. 

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc în Sinaia, în apropierea Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia. Aici, trei elevi au fost loviţi de o maşină în timp ce mergeau pe aleea care duce spre liceu.

Maşina care i-a lovit pe adolescenţi era condusă de o elevă în vârstă de 18 ani, care a obţinut permisul de conducere în urmă cu două săptămâni.

”Conducătoarea auto are 18 ani, tot elevă. Un autoturism a acroşat trei pietoni, elevi ce se aflau pe aleea din faţa liceului. Cei trei sunt în ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu.

La rândul său, directorul Ambulanţei Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că echipajele medicale acordă îngrijiri medicale, cei trei elevi suferind traumatisme.

”Sunt două fete de 17 ani, una cu traumatism cranian minor şi cealalată a suferit un traumatism abdominal. Un băiat de 18 ani a suferit traumatisme cranian şi facial. Vor fi transportaţi la spital”, a declarat Nicolae.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: elevi masina colega adolescenta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close