x close

Fii alături de noi!

Un afacerist din Argeş s-a sinucis. Mai avusese încă patru tentative până acum

de 03 Mar 2016   •   08:59
Un afacerist din Argeş s-a sinucis. Mai avusese încă patru tentative până acum 16
Foto: Pixabay.com

Un om de afaceri din Câmpulung, Argeş, s-a spânzurat în balconul casei. Gheorghe Vlădău, 62 de ani, deținea împreună cu soţia sa un lanţ de farmacii şi, potrivit apropiaţilor săi, mai avusese încă patru tentative de suicid până acum.

A fost găsit de fiecare dată şi salvat. Nu s-a întâmplat şi acum. Femeia s-a trezit de dimineaţă şi şi-a căutat soţul în toată casa. L-a descoperit în balcon, unde bărbatul se spânzurase cu un cablu electric de la o maşină de călcat pe care-l prinsese de mânerul de la fereastră.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Laboratorul de Tanatologie din Câmpulung în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului, scrie Top Argeş.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati