Antena 3 CNN Actualitate Locale Un biciclist, victima vremii. A murit după ce s-a dezechilibrat din cauza vântului şi a fost lovit de o maşină

Un biciclist, victima vremii. A murit după ce s-a dezechilibrat din cauza vântului şi a fost lovit de o maşină

Un biciclist, victima vremii. A murit după ce s-a dezechilibrat din cauza vântului şi a fost lovit de o maşină
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Oct 2017   •   13:53

Un biciclist din judeţul Timiş a murit, marţi, după ce s-a dezechilibrat din cauza vântului puternic şi a căzut în faţa unei maşini care încerca să-l depăşească.

Accidentul s-a produs, marţi, pe drumul judeţean 692, la ieşire din localitatea Variaş către Periam, judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un şofer în vârstă de 53 de ani a încercat să depăşească un biciclist care circula în acelaşi sens de mers, însă, din cauza vântului puternic, biciclistul s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa maşinii, fiind izbit în plin. Biciclistul a fost proiectat într-un şanţ şi a murit pe loc.

„Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv vânt, în momentul depăşirii, conducătorul auto a acroşat biciclistul, acesta din urmă fiind proiectat pe sensul opus de mers, într-un şanţ. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ionuţ Sârbu.

Judeţul Timiş se află sub cod galben de vânt, marţi, până la ora 15.00. Potrivit meteorologilor, rafalele de vânt depăşesc local 60 km/h.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: biciclist cazut masina bicicleta Timis
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close