Antena 3 CNN Actualitate Locale Un fost consilier din Maramures, ucis in propria casa. Suspectul principal, chiar fiul sau 

Un fost consilier din Maramures, ucis in propria casa. Suspectul principal, chiar fiul sau 

Un fost consilier din Maramures, ucis in propria casa. Suspectul principal, chiar fiul sau 
Sursa foto: sursa foto: Adevarul
10 Iul 2018   •   18:41

Liviu Gavrilescu, profesor universitar din Baia Mare, care a lucrat în trecut la Prefectura Maramureş, a fost găsit mort în propria casă.  Principalul suspect este chiar fiul acestuia, care este căutat în momentul transmiterii acestei știri.

Liviu Gavrilescu, profesor la Universitatea de Nord din Baia Mare, fost consilier al prefectului judeţului şi consilier IT la Prefectura Maramureş, a fost ucis în dimineaţa zilei de marţi, 10 iulie, în casa personală situată într-un cartier de la marginea oraşului. Anchetatorii confirmă faptul că profesorul de 66 de ani a fost ucis prin violenta. 

“Infracţiunea de omor se confirmă. Decesul a survenit în urma unor acte de violenţă extremă”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, potrivit adevărul.

Deocamdată, însă, anchetatorii n-au spus nimic oficial despre autorul omorului. Surse neoficiale arată că acesta ar putea fi chiar fiul lui, care ar fi de negăsit la ora transmiterii acestor informații. Cei doi s-ar fi certat în cursul nopţii, victima ar fi fost lovită, iar leziunile i-ar fi cauzat moartea, scrie News.ro.

Liviu Gavrilescu locuia într-o casă situată în cartierul Valea Roşie, la periferia oraşului Baia Mare, împreună cu soţia şi unul dintre fii. Avea 66 de ani şi era conferenţiar universitar, doctor în ştiinţe economice. El preda la Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

 

 

×
Subiecte în articol: Maramureș ucis omorat casa profesor fiu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close