Antena 3 CNN Actualitate Locale Un medic din Iași, acuzat că ”scuipa semințe” lângă o pacientă cu hemoragie severă. „Credeam că am un coșmar!”

Un medic din Iași, acuzat că ”scuipa semințe” lângă o pacientă cu hemoragie severă. „Credeam că am un coșmar!”

Un medic din Iași,  acuzat că ”scuipa semințe” lângă o pacientă cu hemoragie severă. „Credeam că am un coșmar!”
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Sep 2017   •   14:05

O fostă profesoară din Iași, în vârstă de 71 de ani, susține că a trăit o experiență foarte neplăcută la Maternitatea „Elena Doamna“. Septuagenară acuză că unul dintre medicii care au tratat-o ar fi mâncat seminţe în salon, lângă ea, în timp ce dădea indicaţii unui rezident, scrie Ziarul de Iași. Doctorul, implicat în mai multe scandaluri în ultimul an, neagă acuzaţiile.

Ortansa Cojoc susţine că a fost tratată ne­corespunzător de dr. Doina Iancu, medic primar obstetrică-ginecologie. Incidentul a avut loc pe 19 septembrie. Femeia ajunsese la unitatea medicală din cauza unei hemoragii severe.

„Când a venit mâncând seminţe lângă mine, i-am spus persoanei care mă ţinea de mână şi care mă susţinea, nu mai ştiu dacă era asistentă sau nu, că eu cred că am un coşmar, că ceva nu este în ordine, pentru că nu-mi venea să cred că un medic stă şi mănâncă seminţe lângă mine. Stătea şi îi spu­nea acelei doctoriţe tinere ce să facă, în timp ce scuipa realmente seminţe în mâna stângă. După ce i-am zis că eu cred că este un coşmar, dr. Iancu a ieşit pe hol, unde se aflau ginerele şi fiica mea, şi a început să ţipe «femeile din România sunt inconştiente, vin în ultima clipă la spital, în Statele Unite ale Americii nu le primeşte nimeni dacă nu se duc la control din şase în şase luni»“, a povestit femeia.

×
Subiecte în articol: doctor seminte
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close