Antena 3 CNN Actualitate Locale Un nou incident şocant în judeţul Hunedoara: Fiica unei jurnaliste, agresată sexual de băiatul unui manelist celebru

Un nou incident şocant în judeţul Hunedoara: Fiica unei jurnaliste, agresată sexual de băiatul unui manelist celebru

Un nou incident şocant în judeţul Hunedoara: Fiica unei jurnaliste, agresată sexual de băiatul unui manelist celebru
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Mai 2016   •   11:22

La aproape trei luni de la incidentul în care un interlop a bătut într-un bar o tânără angajată Salvamont, în staţiunea Straja, un nou incident şochează judeţul Hunedoara. De data aceasta, grozăvia s-a petrecut într-un club din Petroşani, în noaptea de Înviere, când fiica unei jurnaliste a fost agresată sexual de fiul lui Nicolae Guţă.

A. M. Sanda, o tânără de 19 ani, s-a plâns Poliţiei că a fost agresată sexual de un manelist. A încercat să i se opună, dar a ajuns în spital, după ce a fost maltratată şi, în final, lovită cu o sticlă în cap.Jurnalista Anamaria Nedelcof Sanda, soția tatălui fetei, a însoțit-o pe tânără la Poliție, pentru a depune plângere penală împotriva fiului lui Nicolae Guţă, în care susţine că acesta s-a năpustit asupra ei şi a agresat-o. 

Tânăra, agresorul și mai mulți martori au fost audiați, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, pentru Ziarul Hunedoreanului.

"Valea Jiului NU este Vestul Sălbatic", au scandat unii, supărați că am spus asta într-un interviu lunile trecute. Dar cum vă explicați faptul că, aseară, în clubul Keops, din Petroșani, fiica soțului meu a fost agresată sexual de fiul lui Nicolae Guță? Și golanul, supărat că fata nu i-a răspuns la avansuri, a trantit-o pe jos, a tras-o de păr, i-a dat cu o sticlă în cap și i-a mai tras și câțiva pumni în coaste, așa, să nu se vadă. În prezența bodyguarzilor a amenințat-o și cu moartea, dacă îndrăznește să facă reclamație. Ea era în club cu fratele, prietenul ei și amicii cu care își petrec ei timpul liber. Furie, greață și neputință. Asta simt. În fața unor golani cu aere de interlopi, care au impresia că banii părinților conduc Valea Jiului. Și din cauza victimelor violențelor de acest gen, care își tot retrag plângerile, încurajând interlopii să facă legea la nesfârșit. Ana, însă, nu își va retrage plângerea, cu toate încercările lor de intimidare", a scris jurnalista Anamaria Nedelcof Sanda, pe Facebook

×
Subiecte în articol: Nicolae Guta Hunedoara Petrosani
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close