Antena 3 CNN Actualitate Locale Un profesor a fost bătut de mascați după o percheziție greșită, dar tot el a fost sancționat. Motivul e de necrezut

Un profesor a fost bătut de mascați după o percheziție greșită, dar tot el a fost sancționat. Motivul e de necrezut

Un profesor a fost bătut de mascați după o percheziție greșită, dar tot el a fost sancționat. Motivul e de necrezut
Sursa foto: foto- Youtube
13 Mar 2018   •   16:51

Un profesor de istorie din București a fost bătut de mascați în timpul unei percheziții greșite. Apoi, tot el a primit o amendă de 500 de lei pentru că a sunat nejustificat la 112. 

Profesorul Corneliu Riegler a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București împotriva Serviciului de Acțiuni Speciale. 

Incidentul a avut loc la mijlocul luni februarie. Mascații erau în căutarea unei femei bănuite de înșelăciuni, dau au greșit adresa. 

La o lună de la incident, în loc să primească scuze, profesorul s-a trezit cu o amendă. 

"Au spus că am apelat nejustificat serviciul de urgenţă 112 şi că am avut o atitudine... am proliferat injurii la adresa Poliţiei, aşa scrie în procesul verbal, am proliferat injurii şi am avut o atitudine sfidătoare, adică nu am lăudat poliţia. După ce ne-au dărâmat uşa şi ne-au bătut în casă, noi trebuia să lăudăm poliţia. Comunicatul poliţiei vreau să vă spun că este plin de minciuni. Ei spun că au sunat la uşă şi că ar fi spart uşa doar după ce ar fi sunat de mai multe ori. Este o minciună. Comunicatul Poliţiei nu spune nimic despre faptul că au bătut oamenii, nu spune nimic despre faptul că au lovit cu patul puştii, nu spune nimic despre faptul că 14 oameni s-au purtat ca naziştii", a declarat Corneliu Riegler. 

×
Subiecte în articol: profesor istorie perchezitie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close