Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 19 ani din Argeş a bătut cu sălbăticie o femeie şi i-a furat banii

Un tânăr de 19 ani din Argeş a bătut cu sălbăticie o femeie şi i-a furat banii

Un tânăr de 19 ani din Argeş a bătut cu sălbăticie o femeie şi i-a furat banii
04 Iun 2017   •   23:15

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, care iniţial fusese condamnat la închisoare cu suspendare de Judecătoria Curtea de Argeş după ce, în martie 2016, bătuse o vânzătoare şi-i furase încasările. Recent, Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă şi l-a condamnat la închisoare cu executare, potrivit adevarul.ro.

„După exercitarea actelor de violenţă asupra persoanei vătămate, inculpatul Mercan Alexandru George a sustras, din sertarul casei de marcat, suma de 2.306,90 lei, bani ce proveneau din încasări, şi ulterior a părăsit incinta magazinului. Suma de bani sustrasă de către inculpatul Mercan Alexandru George, a fost cheltuită de către acesta, în cursul zilei de 05.03.2016, printre altele şi la jocuri de noroc”, se precizează în rechizitoriu.

În urma vizualizării imaginilor video captate de sistemele de supraveghere amplasate în incinta magazinului din Curtea de Argeş, procurorii au constatat că Alex Mercan „a lovit persoana vătămată, o singură dată, cu pumnul, în zona feţei, şi de 23 de ori, cu piciorul, în zona capului, loviturile cu piciorul fiind exercitate, de către inculpat, în timp ce persoana vătămată era căzută la podea”.

×
Subiecte în articol: tanar Argeş batut bani furat
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close